viernes, 10 de febrero de 2023

BIZKOTXOAK EGITEN

 

ESKOLAN EGINDAKO BIZKOTXOA


Gaur eskolan bi bizkotxo egin ditugu handien gelakoek, horretarako hau da erabilitako errezeta:


OSAGAIAK:


- 250g printzipe galletak

- 3 arrautza

- 120g azukre

- 200ml esne osoa

- 100ml ekilore olioa

- 1 sobre legamia


JARRAITU BEHARREKO URRATSAK:


- Printzipe galletak txikituko ditugu, hautsa bihurtu arte. 

- Gero, ontzi batean botako ditugu eta arrautzak, azukrea, esnea, olioa eta legamia gehituko dizkiogu. Dena bota odoren ongi irabiatuko dugu.

- Amaitzeko mikrohuin labean sartuko dugu, 10 minutuz, 800W indarrarekin. -Bukatzean 5 minutu atea ireki gabe itxoin.

-Eta jateko prest egongo da.


ON EGIN!


No hay comentarios:

Publicar un comentario